KONYA / BEYŞEHİR - Alaaddin Ortaokulu

Nis

23 Nisan, sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın çocuklarına adanmış bir bayramdır. Bugün, çocukların eşitlik, adalet ve özgürlük içinde büyüdüğü bir dünya için çalışmaya ve çaba göstermeye devam etmeliyiz. Alaaddin Ortaokulu olarak coşkuyla kutladığımız çocuk bayramımıza katılım gösteren velilerimize, öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Veli-Öğretmen görüşme saatleri için tıklayınız.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, büyük komutan, eşsiz devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi hayata intikalinin 85. yıl dönümünde milletçe şükranla ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlama etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimizin hazırladığı 100. yıl çalışmasını aşağıda izleyebilirsiniz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yıl kutlamalarına davetlisiniz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında okulumuzda 8. sınıflar arasında futbol turnuvası düzenlenmiştir. Turnuvayı 8-D sınıfımız kazanmıştır. Sınıfımızı tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında okulumuz 5. sınıf öğrencilerine yönelik Ankara gezisi düzenlenmiştir.

Etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecektir.

Ekm

Okulumuzda Deprem Tatbikatı ve Afetten Korunma Haftası Programı Yapıldı.

Eyl

Okul olarak 15 Temmuz demokrasi zaferimizi kutladık ve şehitlerimizi andık. 2023 - 2024 Eğitim - Öğretim yılına 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programıyla başladık. Aziz şehitlerimiz rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Eyl

Yeni eğitim-öğretim yılımıza ilköğretim haftası kutlama programı ile başladık. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize bu eğitim-öğretim yılında başarılar dileriz.

Eyl

2023-2024 eğitim-öğretim yılımız hayırlı olsun.

Yabancı dil ağırlıklı 5. sınıflarımızın da aramıza katılmasıyla birlikte yeni yılımıza heyecanla başladık.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize güzel ve başarılı bir yıl dileriz...